Surpriza de pe lista PSD Brașov! După un conac, soțul afacerist îi face cadou un mandat de deputat??

 Surpriza de pe lista PSD Brașov! După un conac, soțul afacerist îi face cadou un mandat de deputat??

Caricaturistul și jurnalistul Alexandru Ghiza o pune la zid pe Loredana Predescu, locul 2 pe lista PSD Brașov la alegerile pentru Camera Deputaților.

Pe pagina de Facebook, Ghiza le amintește alegătorilor brașoveni că Predescu este soția lui Doru Florescu, afaceristul reținut pentru evaziune fiscală în 2016, patron al firmei de salubrizare BRAI-CATA.

O ştire din presa vâlceană, apărută astă vară, mi-a oferit lămuriri suplimentare despre doamna ajunsă pe locul doi al listei PSD pentru Camera Deputaţilor. Câinele de pază al comunităţii, vigilenta noastră presă locală, este prea obosită de cât a muşcat posteriorul actualului primar, aşa că prin jurul listei pesediste dă din coadă. Sau îşi foloseşte limba catifelată prin emisiuni şi articole despre calităţile şi proiectele pentru Braşov ale mult prea eligibilei doamne. Despre Urban, firma soţului doamnei, mai sunt câţiva braşoveni care-şi amintesc de scandalul iscat în momentul intrarii pe piaţa braşoveană a salubrităţii, în 2005. Mai ales cei de la firmele concurente Comprest şi Cibin. Despre Brai-Cata, însă, mai noua societate desprinsă din insolventul Urban, amintirile braşovenilor sunt mai proaspete. Anul trecut, Primăria a decis să la taie „porția” din cauza mizeriei din cartierele pe care le administrau. Au rămas însă cu platformele de gunoi menajer din cartierul Noua. Care, trebuie să recunoaştem, pentru a nu face o confuzie atunci când votăm, nu sunt acelaşi lucru cu platformele electorale. Mai trebuie menţionat că, spre deosebire de stimabila pesedistă, soţul domniei sale este mai reţinut. Uneori, cum s-a întâmplat în 2016, chiar de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.”, scrie, pe Facebook, Ghiza.

Presa vâlceană a dezvăluit că Florescu îi va face cadou soției un mandat de deputat

Afaceristul Doru Florescu, patronul mult prea controversatei SC Urban SA, i-a cumpărat soției sale un conac de 270.000 de euro. Clădirea se află în satul Olari din Horezu și domină comunitatea. Curtea de 9.000 de metri pătrați a fost luată în concesiune de afaceristul ilfovean Ion Polovrăgeanu, cel care a și construit conacul. Florescu a plătit suma mai sus amintită pe clădire și pe contractul de concesiune. Lui Polovrăgeanu i s-a stabilit suma de 10 euro pe metru pătrat, iar surse din primăria Horezu susțin că Florescu nu a achiziționat imobilul cu banii jos, ci în rate, scria, în luna iulie, Gazeta Vâlceană.

Nu doar financiar o duce bine Doru Florescu, dar are și o perioadă în care vrea să performeze politico – mediatic. A devenit președintele Partidului Puterii Umaniste (PPU) București, iar prin legăturile soției sale a ajuns în preajma lui Dan Voiculescu. Soția sa, Loredana Predescu, fiica unui consilier local din Horezu (Mitică Drăgănescu), a mai făcut politică în partidul lui Voiculescu și a lucrat pentru firmele acestuia. Așa cum se știe, televiziunea Vâlcea 1 achiziționată de Florescu de la Emilian Frâncu a devenit Antena 3 Vâlcea. Va transmite două ore zilnic emisiuni în regie proprie, restul fiind retransmitere de la Antena 3. Considerând că are o armă mediatică, Florescu mai vrea una. Surse din jurul său susțin că este aproape gata să-și facă și un ziar. Eforturile mediatice pe care le face au ,,bătaie” politică la localele și parlamentarele din acest an. Un vis mai vechi al Loredanei Predescu este mandatul de deputat, iar pentru îndeplinirea acestuia, magnatul său soț e gata să facă orice. Îi cumpără conac, îi cumpără televiziune, îi face ziar, îi ia partid și negociază orice variantă pentru a fi și eligibilă pe listă, nota sursa citată.

Vezi și

EXCLUSIV George Maior și Florian Coldea – de la vârful SRI la catedra SNSPA!

Vești proaste pentru români! Facturile la gaz ar putea crește cu 200 de lei pe an

Klaus Iohannis a promulgat legea! Anumiți români vor fi scutiți de plata impozitului

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *