Connect with us

Tăriceanu: ‘Este foarte clar că această măsură favorizează supermarketurile în defavoarea micului producător!’

Economic

Tăriceanu: ‘Este foarte clar că această măsură favorizează supermarketurile în defavoarea micului producător!’

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu a scris pe pagina sa de Facebook că măsura luată de Guvernul Orban de a închide piețele favorizează neloial supermarketurile în defavoarea micilor producători: „Este o intervenție clară pe piață a unui actor politic în favoarea unui actor economic!”

”Eu cred că este necesară o anchetă a Consiliului Concurenței cu privire la decizia guvernului Orban de închidere a piețelor și târgurilor.

Este foarte clar că această măsură favorizează supermarketurile în defavoarea micului producător! Este o intervenție clară pe piață a unui actor politic în favoarea unui actor economic!

Încep să nu mai cred că această măsură este una întâmplătoare. Nici Iohannis, care a anunțat această măsură, și nici Orban, care a pus-o în practică, nu au prezentat vreun studiu care să arate, negru pe alb, că piețele sunt surse majore de infecție!

Pun mai degrabă această măsură pe dorința conducătorilor noștri de a fi pe placul țărilor din care sunt aceste supermarketuri! Modelul de preș de șters pe jos promovat de când Iohannis a ajuns la Cotroceni!

Deci, da, ar fi util dacă am vedea Consiliul Concurenței în acțiune!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Citește și:

Veste bună pentru mii de români! Voucherele de vacanță din 2019 și 2020 ar putea fi folosite până la finalul anului 2021

Paradisul bogaților la Primăria Cluj-Napoca. Emil Boc, leafă mai mare ca Ludovic Orban

Avertisment dur! Ce s-ar putea întâmpla în România în următoarea perioadă

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Economic

To Top