TEAPA deceniului pentru Barcelona?! Mbappe le-a fost pus pe TAVA catalanilor, dar au preferat alt jucator! Dezvaluirile nestiute ale momentului

 TEAPA deceniului pentru Barcelona?! Mbappe le-a fost pus pe TAVA catalanilor, dar au preferat alt jucator! Dezvaluirile nestiute ale momentului

Plecarea lui Neymar a ingrijorat conducerea Barcelonei in 2017. 

Intr-un interviu acordat celor de la Mundo Deportivo, Javier Bordas a declarat cum au ales catalanii sa-l transfere pe Ousmane Dembele in dauna lui Kylian Mbappe. 

Paris Saint-Germain i-a platit clauza de reziliere a lui Neymar, in valoare de 222 de milioane de euro, iar Barca i-a cautat un inlocuitor brazilianului. Clubul avea de ales intre cei doi tineri francezi, iar Bordas a dezvaluit ca Dembele a parut la acel moment solutia mai buna. 

„Mbappe a fost disponibil pentru 100 de milioane de euro, dar noi l-am preferat pe Dembele din cauza ca este un fotbalist de echipa si o extrema perfecta, care putea perfect sa-l inlocuiasca pe Neymar, in ciuda lui Mbappe, care este mai mult un atacant”, a declarat Javier Bordas pentru Mundo Deportivo. 

De asemenea, Bordas dezvaluie faptul ca Mbappe nu a dorit la acea vreme sa mearga la Real Madrid, din cauza faptului ca era o concurenta acerba pentru postul de titular. 

„Am vorbit cu tatal lui Mbappe si mi-a spus ca nu va merge la Madrid, deoarece acolo este trioul Cristiano, Benzema si Bale, iar concurenta este acerba. A spus ca vrea sa mearga la Barcelona deoarece Neymar a plecat. Presedintele lui Monaco i-a preferat de asemenea pe cei de la PSG si nu pe noi.”

Pe acceași temă