Ultim moment! Procurorii DNA efectuează percheziții la șeful sindicaliștilor de la METROREX, Ion Rădoi

 Ultim moment! Procurorii DNA efectuează percheziții la șeful sindicaliștilor de la METROREX, Ion Rădoi

Procurorii DNA efectuează mai multe percheziții, la această oră, la sediul Sindicatului Liber din Metrou dar și la reședința președintelui Ion Rădoi, au declarat surse judiciare pentru cei de la G4Media.

Perchezițiile vin după ce Ministerul Transporturilor și Metrorex au evacuat spațiile comerciale controlate de sindicat de la metroul din Capitală.

În data de 25 martie, conducerea METROREX a pus în vedere firmei care deține spațiile comerciale să le elibereze până pe 2 aprilie, pe motiv că ar pune în pericol siguranţa transportului subteran și ar afecta direct exigenţele de securitate la incendiu şi evacuarea persoanelor, în caz de urgenţă.

În replică, Sindicatul Liber Metrou, proprietarul a 80% din spațiile comerciale, a precizat că toate magazinele ar fi fost construite conform legislaţiei, cu aprobarea METROREX.

La o zi după anunțul privind demolarea magazinelor, reprezentanţi ai sindicatului condus de Ion Rădoi au blocat timp ce aproape o zi circulația trenurilor. Greva a provocat pagube de aproape 3 milioane de lei.

Știre în curs de actualizare

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *