Un barbat si-a dus telefonul iPhone la reparat. E dincolo de imaginatie ce s-a gasit inauntru. A iesit scandal MONSTRU, oprit de politie

 Un barbat si-a dus telefonul iPhone la reparat. E dincolo de imaginatie ce s-a gasit inauntru. A iesit scandal MONSTRU, oprit de politie

Un tehnician de telefoane mobile a impartasit pe retelele sociale o experienta nemaintalnita.

Mani Warda e numele barbatului care s-a confruntat cu o situatie extrem de ciudata. Tanarul a relatat cum un client insotit de sotia sa au venit si i-au lasat pentru reparat un iPhone, insa marea surprriza a venit putin timp mai tarziu, atunci cand a inceput sa deschida aparatul.

Ei bine, inauntru era un biletel, pe care era scris mesajul „Te rog, spune-i sotiei ca nu poate fi reparat. Vrea sa se uite in istoria convorbirilor”, dar si o bancnota de 100 de dolari drept mita pentru aceasta favoare.

Nestiind ce sa faca, Mani a luat legatura chiar cu sotia clientului, aratandu-i biletul si spunandu-i ca nu vrea sa se bage. Simtind ca e ceva in neregula, femeia a „plusat” la bani si i-a promis tehnicianului 200 de dolari pentru ca telefonul sa fie reparat.

Istoria nu s-a oprit aici, Mani Warda confruntandu-se si cu reactia nervoasa a sotului, care a aflat ce se intampla si a venit la magazinul respectiv, unde a trantit mai multe lucruri si a dat cu pumnii in geam. „Ti-am dat bani!”, a tunat acesta. „Stiu, omule, dar nu puteam sa fac asta„, a raspuns Mani Warda, inainte ca episodul de violenta sa fie aplanat de sosirea politiei.

Pe acceași temă