Un nou Ordin semnat de Raed Arafat! Intră în vigoare în această seară, la ora 22:00

 Un nou Ordin semnat de Raed Arafat! Intră în vigoare în această seară, la ora 22:00

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a semnat un nou ordin pentru carantinarea zonală a mai multor localități din Ilfov.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, se carantintează, începând de azi, de la ora 22:00, orașul Bragadiru, cu satul aparținător Bragadiru, precum și comuna Chiajna, cu satele aparținătoare Chiajna, Dudu și Roșu, Județul Ilfov.

În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis astăzi, 20.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru orașul Bragadiru, cu satul aparținător Bragadiru , Județul Ilfov, respectiv ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru comuna Chiajna, cu satele aparținătoare Chiajna, Dudu și Roșu, Județul Ilfov.

Carantina intra în vigoare astăzi, 20.11.2020, de la ora 22:00.”, informează GCS.

Vezi și

EXCLUSIV DNA: Dan Barna nu are calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar

Proiect de lege controversat: Cu cât ar urma să fie taxați din salariu angajații

Document intrat în posesia Bugetul.ro! Dovada că s-a solicitat și la Ministerul Economiei inventarierea personalului care vrea să se vaccineze

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *