Un nou scandal la Kaufland! Angajații din Târgu Secuiesc poartă măști cu steagul secuiesc (foto)

 Un nou scandal la Kaufland! Angajații din Târgu Secuiesc poartă măști cu steagul secuiesc (foto)

Jurnalistul Dan Tănasă, candidat din partea Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie, face publică o fotografie prin care arată că angajații Kaufland Târgu Secuiesc poartă măști de protecție cu steagul secuiesc.

Angajații Kaufland Târgu Secuiesc poartă măști cu steagul secuiesc, un simbol separatist maghiar ce simbolizează lupta pentru ruperea Transilvaniei de România, scrie jurnalistul pe site-ul său.

Kaufland România se remarcă din nou în promovarea șovinismului maghiar. De această dată angajații Kaufland Târgu Secuiesc poartă măști cu steagul secuiesc, un simbol separatist ce simbolizează lupta pentru separatism pe criterii etnice și lupta pentru ruperea Transilvaniei de România, spune Tănasă.

Potrivit candidatului AUR la alegerile parlamentare, fotografia a fost făcută sâmbătă, 14 noiembrie 2020, la Kaufland Târgu Secuiesc.

Amintim că, în anul 2017, un client care a comandat mici în limba română a fost refuzat de angajații Kaufland Odorheiu Secuiesc, pentru că nu ar fi vorbit ungurește.

Vezi și

EXCLUSIV Avalanșă de asiatici pe piața muncii! Mii de oameni au sosit în România, pentru a umple golurile din industrie

Veste bună pentru mii de români! Voucherele de vacanță din 2019 și 2020 ar putea fi folosite până la finalul anului 2021

Paradisul bogaților la Primăria Cluj-Napoca. Emil Boc, leafă mai mare ca Ludovic Orban

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *