Unde să-l pun? Dan Petrescu nu ar fi avut loc pentru Budescu la CFR Cluj

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 19:16

Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 19:21

Constantin Budescu (30 de ani) a semnat în cele din urmă cu FCSB, după ce acesta nu s-a înțeles cu echipa din Qatar cu care a purtat negocieri. Mijlocașul a preferat să se întoarcă la echipa pentru care a mai evoluat în sezonul 2017-2018.

Au fost zvonuri cum că internaționalul român era dorit și de campioana CFR Cluj. Dan Petrescu a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că acesta nu ar mai fi avut loc în Gruia din cauza lotului deja numeros.

”M-a întrebat patronul, am zis că jucătorii buni mie îmi plac, dar unde să-l pun? În ce listă să-l mai pun și pe el? Nu mai aveam niciun loc. Dacă se mărea această listă…

E un jucător care mie-mi place, poate multă lume zice că nu e pe stilul meu, dar eu n-am avut niciodată o problemă cu jucătorii buni, îmi plac, sunt de luat pentru că pot face diferența. Budescu e un jucător care poate face diferența până la 40 de ani”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Cât va încasa Budescu la FCSB


 

Gigi Becali i-a oferit lui Constantin Budescu un salariu de 25 000 de euro lunar, după cum a informat digisport.ro, dar și o primă de instalare de 200 000 de euro. Jucătorul a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Salariul este cu mult mai mic decât cel pe care îl încasa în Arabia Saudită mijlocașul român. Pentru patru luni petrecute la Damac, Budescu ar fi încasat 600.000 de euro. 

Internaționalul român are cifre impresionante pentru toate echipele la care a evoluat. A strâns, în total, 105 assist-uri și a reușit să marcheze de 113 ori în 324 de partide. 

Pe acceași temă