USR-PLUS începe să-i execute pe liberali! Cine e USR-istul care l-a turnat pe Gelu Puiu, secretarul de stat acuzat că a coordonat o campanie de șantaj

 USR-PLUS începe să-i execute pe liberali! Cine e USR-istul care l-a turnat pe Gelu Puiu, secretarul de stat acuzat că a coordonat o campanie de șantaj

Gelu Puiu a demisionat forțat de la Ministerul Mediului, după ce Recorder a publica o serie de înregistrări care dovedește că mai mulți șefi de direcții silvice din întreaga țară au fost schimbați din funcție în urma unei campanii de șantaj coordonate de la vârful ministerului.

Presa din România a aflat că omul care l-a turnat pe Puiu face parte din USR-PLUS.

Surse politice au dezvăluit că cel care l-a înregistrat este USR-istul Ștefan Neagu, cercetător în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură „Marin Drăcea”, informează psnews.ro.

Recorder a publicat înregistrări cu fostul ministru al Mediului, liberalul Costel Alexe, și secretarul de stat în Ministerul Mediului, Gelu Puiu, acuzându-i că șantajează directorii din Romsilva să demisioneze.

Din înregistrări rezultă că omul care a pus în practică această operațiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu. Acesta s-a lăudat în fața apropiaților că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin aceeași metodă: amenințându-i cu controale care sigur vor descoperi o neregulă.

Mai departe, Gelu Puiu îi raporta ministrului Costel Alexe, care se interesa dacă funcțiile din țară au fost eliberate.

Directorilor li se explica că este nevoie de înțelegere pentru că voința politică este alta. În locul acestora erau aduși oameni de la partid, mulți dintre ei fără nicio legătură cu domeniul. De menționat că directorii dăduseră concurs pentru aceste posturi și nu au fost numiți direct prin decizie politică.

Gelu Puiu, 41 de ani, a demisionat de la Ministerul Mediului, iar premierul Florin Cîțu a fost cel care a făcut anunțul, înaintea conferinței săptămânale a Comitetului Național de Vaccinare. „Secretarul de stat Gelu Puiu și-a înaintat demisia, pe care am acceptat-o”, a spus marți, 20 aprilie, premierul.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *