Vedeta pentru care costumele de baie sunt doar niste accesorii. Cum arata britanica comparata cu Bianca Dragusanu

Chloe Ferry este una dintre cele mai controversate din Marea Britanie si nu de putine ori a fost comparata cu Bianca Dragusanu de presa din Romania. 

Tanara de 25 de ani reuseste sa iasa in evidenta datorita stilului de viata excentric pe care il are, dar si datorita aparitiilor provocatoare. 

Britanica a participat la mai multe emisiuni de tip reality show, motiv pentru care a devenit cunoscuta in intreaga lume. Cu peste 3,7 milioane de urmaritori pe contul de Instagram, Chloe Ferry reuseste de fiecare data sa-si uimeasca admiratorii cu fotografiile pe care le posteaza. 

De curand, vedeta s-a despartit de Owen Warner, deoarece a descoperit ca barbatul ar avea legaturi cu modelul Apollonia Llewellyn. 

De-a lungul timpului, despre Chloe Ferry s-a scris ca a suferit mai multe operatii estetice pentru a ajunge la imaginea pe care si-a dorit-o. 

Britanica s-a remarcat in cadrul unor emisiuni tip reality show, datorita formelor sale super sexy. Blonda a reusit sa atraga atentia asupra sa in cadrul emisiunii Geordie Shore, de pe MTV, dar si la Celebrity Big Brother. 

Pe acceași temă