Victimizarea lui a capatat forme exagerate! Narcis Raducan a reactionat dupa ce Gikiewicz a castigat procesul cu FCSB! Ce spune fostul director sportiv al ros-albastrilor

Lukasz Gikiewicz a castigat procesul impotriva FCSB si are de incasat 100.000 de euro.

Atacantul polonez a ajuns la FCSB in august 2019, intr-un moment in care echipa se afla pe ultimele locuri din cauza multiplelor accidentari. Nu a reusit sa se impuna, si a fost scos de la prima echipa. Ba mai mult, a fost dat afara din cantonament si a primit un Matiz, drept masina.

Polonezul a reusit sa convinga instantele judecatoresti ca a fost nedreptatit. Narcis Raduca, directorul sportiv al lui FCSB la acel moment, a vorbit despre situatia fotbalistului.

„Adevarul este la mijloc. E limpede ca n-a mai fost dorit din punct de vedere fotbalistic. Dar victimizarea lui a capatat forme exagerate. E un jucator care a trecut pe la vreo 20 de echipe, trebuie sa punem credibilitatea lui intr-un anumit taler.

Eu nu m-am certat cu el. Dar nu avea contract sa stea la baza sportiva și mai multe lucruri. S-a antrenat cu minge, cu antrenor cu Licența Pro. Eu nu eram acolo sa-i dau mașina. Ca s-a simțit marginalizat, e corect. Eu il vedeam in fiecare zi, dar n-a fost vorba despre niciun conflict.

El a avut probleme la fiecare echipa, ca este abil și reușește sa caștige litigiile, e foarte bine pentru el și familia lui. El avea niște calitați, dar insuficiente pentru exigența de la FCSB. El a venit intr-un moment greu, echipa era pe ultimele locuri”, a declarat Narcis Raducan, la Digi Sport.

Pe acceași temă