Victor Ponta: Este praf în ochi – păcăleală pentru fraieri!

 Victor Ponta: Este praf în ochi – păcăleală pentru fraieri!

Victor Ponta reclamă faptul că atât Marcel Ciolacu, Gabriela Firea cât și Dacian Cioloș, vor avea dreptul la pensii speciale, chiar dacă Președintele PSD și reprezentanțîi USR au anunțat că își dau demisia din Parlament pentru a nu beneficia de pensii speciale. Acesta a oferit mai multe detalii, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook:

„USR iștii ar trebui să vină în Camera Deputaților să votăm abrogarea legii privind pensiile speciale ale parlamentari – dacă se fac că își dau demisia în ultima zi ( metoda Dragnea- Ciolacu) este praf în ochi – păcăleală pentru fraieri! Legea rămâne în vigoare și produce efecte !

Sigur că este comic să o auzi pe Gabriela Firea ( care nu e Parlamentar dar are pensie specială ca fost primar) cerându-i lui Orban ( care nu e parlamentar) să își dea demisia din Parlament! Trebuia să îi ceară lui Orban să abroge prin Ordonanță de Urgență legea ( pe care Ciolacu nu vrea să o pună la vot la Camera Deputaților)! Vorbe goale pentru păcălit oamenii ! Sunt însă curios câți dintre cei 200 de parlamentari PSD ascultă apelul Doamnei Firea și își dau demisia !!!

Cel mai ipocrit și populist este, inevitabil, Dacian Cioloș – care cere demisii din Parlamentul României ( el stând bine merci în Parlamentul European) ! Și care are ( nu una) chiar două pensii speciale : 3555 Euro ca fost Comisar și 1563 ca Europarlamentar! În total = 5.118 Euro ( adică 24.936 Ron – adică 249 de milioane lei vechi)! Să nu spuneți că nu va pasă, că sunt de la Bugetul Uniunii Europene – România cotizează anual din Bugetul Național – și sunt tot pensii speciale!” a scris Ponta pe Facebook.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *