Video. Blonda din subordinea lui Emil Boc s-a urcat pe mese!

Veniți la București pentru Congresul în urma căruia Florin Cîțu a fost ales președinte al PNL, liberalii clujeni au petrecut în Capitală. Una dintre blondele aflate în subordinea lui Emil Boc, Delia Mesaros, membru PNL și inspector specialitate la Serviciul de evenimente din Primăria Cluj-Napoca, s-a urcat mese.

Mai mult, aceasta a fost pălmuită peste fund de consiliera locală Flavia Ibranyi.

Liberalii clujeni au petrecut duminică în București, după alegerea lui Cîțu, cu dansuri pe masă și lovituri peste fund. În imagini apar funcționari din Primăria Cluj-Napoca, dar și consilierii locali Bogdan Covaliu si Flavia Ibranyi, scrie stiridecluj.ro.

E un filmulet filmat vineri seara cu o duduie care e angajată în Primăria Cluj-Napoca. Angajații lui Boc au fost la congresul pnl si vineri seara au ieșit la o terasa din Bucuresti unde dupa câte vedeți în filmulet, au început sa se imbete și sa danseze lasciv pe mese. Duduia din filmare se numește Delia Mesaros, e membru PNL și inspector de specialitate la Serviciul de evenimente din Primarie. In filmare mai apare Cecalasan Călin și el membru de partid și angajat in primăria si alte doua persoane care sunt consilieri locali pe nume Bogdan Covaliu si Flavia Ibranyi. Am primit și eu filmarea de la cineva din grupul lor și cred ca e de interes public cum unii de la PNL care sunt și angajați la Primărie se comporta în public. Oare Boc știe ca oamenii lui se imbata si se comporta vulgar???”, a comentat o sursă bine informată, pentru publicația menționată.

Filmarea poate fi vizionată AICI!

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *