Connect with us

VIDEO Cannes 2023 – Palm dog a fost atribuit câinelui din filmul regizat de Justine Triet

Diverse

VIDEO Cannes 2023 – Palm dog a fost atribuit câinelui din filmul regizat de Justine Triet

Cannes 2023 – Palm dog a fost atribuit câinelui din filmul regizat de Justine Triet.

„Anatomy of a fall” de Justine Triet a fost onorat, vineri, cu premiul pentru cea mai bună interpretare canină la cea de-a 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, au anunţat organizatorii acestei competiţii, informează News.ro.

„Snoop joacă un rol esenţial în intrigă şi a impresionat juriul în timpul unei scene dramatice în care a simulat boala în mod foarte convingător. Snoop are totul pentru o mare vedetă”, subliniază ei într-un comunicat de presă. Snoop este un border collie.

Acest lungmetraj al regizoarei franceze, care este una dintre favoritele presei internaţionale pentru Palme d’Or, decernat sâmbătă seară, revine asupra procesului unei autoare germane (Sandra Hüller) acuzată de uciderea soţului ei în cabana lor din Alpii francezi.

În plus, un Grand Prix d’honneur a fost acordat regizorului britanic Ken Loach, prezent în competiţie cu „The Old Oak” anul acesta.

„Câinii au jucat întotdeauna un rol foarte important în filmele sale. În ‘The Old Oak’, Ken face un pas mai departe şi o distribuie pe Marra într-un rol principal”, potrivit comunicatului.

Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top