Connect with us

Video. Cu ce se ocupa cu adevărat deputatul USR Iulian Bulai în Norvegia: ‘Circar’ pe străzile din Oslo

Economic

Video. Cu ce se ocupa cu adevărat deputatul USR Iulian Bulai în Norvegia: ‘Circar’ pe străzile din Oslo

Situație stânjenitoare pentru deputatul USR Iulian Bulai. A apărut o filmare în care este surprins pe străzile din capitala norvegiană Oslo, în timp ce imita statui.

Materialul se găsește pe site-ul Aftenposten, cel mai mare cotidian norvegian, unde este arhivat de acum 12 ani, în care reputatul USR-ist Iulian Bulai e surprins în plină acțiune culturală de imitat statui, Henrik Ibsen, în cazul său.

 

Interesant de remarcat, în interviurile ultimilor ani în care Bulai relata despre felul în care cîștiga bani la Oslo, el a lăsat impresia că era o acțiune singulară, deci cu atît mai atractivă pentru norvegieni. În realitate, statuile vii au o veche tradiție în capitala scandinavă, iar Bulai făcea tadem, culmea, cu alt român care apare în filmare, Mădălin Filip, alias Indiana Jones, dar despre care nu a suflat vreodată o vorbă. Reamintim că soția norvegiancă a lui Iulian Bulai este tot la Oslo, angajata a unei televiziuni, cei doi avînd, cum s-ar spune, o relație de la (mare) distanță, conform inpolitics.ro.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Economic

To Top