Connect with us

Video | Fotbalistul de la FC Hermannstadt, prima declarație după accidentarea horror din meciul cu Petrolul: Dragoș Iancu a fost operat

Diverse

Video | Fotbalistul de la FC Hermannstadt, prima declarație după accidentarea horror din meciul cu Petrolul: Dragoș Iancu a fost operat

Video | Fotbalistul de la FC Hermannstadt, prima declarație după accidentarea horror din meciul cu Petrolul> Dragoș Iancu a fost operat

Fotbalistul Dragoș Iancu a dat o scurtă declarație, luni dimineață, după ce a fost operat la picior, la un spital din București. Mijlocașul lui FC Hermannstadt a suferit un accident soldat cu fractură deschisă de peroneu, duminică în meciul echipei sale cu Petrolul Ploiești, anunță Mediafax.

La scurt timp după ieșirea din operație, FC Hermannstadt a publicat în mediile sociale un scurt video în care jucătorul se declară optimist.

Conducerea echipei sibiene a transmis că recuperarea lui Dragoș Iancu va fi făcută la cele mai înalte și moderne standarde, iar totul va fi suportat de către club.

Iancu a spus în mesajul pistat de sibieni că medicul care i-a făcut operația l-a încurajat și i-a promis că va reveni pe teren în 3-4 luni.

Fotbalistul le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis „sute-mii de mesaje”, tot el menționând că operația sa a durat cu puțin peste 4 ore, iar acum „nu am dureri, totul e bine”.

„Le mulțumesc tuturor și voi reveni cât mai repede. Le mulțumesc colegilor care mi-au trimis mesaje. Să ne revedem cât mai repede pe teren și mult mai puternici.”, a concluzionat Iancu.

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top