Video Gest uluitor al unui bărbat: I-a incendiat mașinile vecinului! Poliția Capitalei l-a reținut

 Video Gest uluitor al unui bărbat: I-a incendiat mașinile vecinului! Poliția Capitalei l-a reținut

Scene șocante în Capitală! Un bărbat i-a incendiat vecinului mai multe mașini. Ulterior, incendiatorul a fost reținut de Poliția Capitalei.

Miercuri, 18 noiembrie a.c., poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 68 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de distrugere, după ce ar fi incendiat mai multe autoturisme, parcate pe o stradă din sectorul 5, ce aparţineau vecinului său.

La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii Secţiei 19 au fost sesizaţi prin intermediul 112 cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 5 ard două maşini.

În urma intervenţiei pompierilor, care au lichidat incendiul, poliţiştii au desfăşurat investigaţii pentru a determina împrejurările producerii evenimentului, rezultând astfel că incendiul a fost provocat şi alimentat cu un lichid inflamabil.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat ar fi provocat acest incendiu, stropind cu un lichid mai multe autoturisme, având asupra sa o cutie de chibrituri.

Compartimentul motor al unui autoturism a luat foc, extinzându-se la alte două autovehicule. De asemenea, din verificări a rezultat că autovehiculele respective erau folosite şi în scop de depozitare, în interiorul acestora aflându-se articole de îmbrăcăminte uzate şi cauciucuri de schimb, prejudiciul cauzat fiind estimat la 25.000 de lei.

Bărbatul a fost identificat, depistat şi condus pentru audieri la sediul secţiei de poliţie.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 19 şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cu bărbatul în stare de reţinere.

Vezi și Document intrat în posesia Bugetul.ro! Dovada că s-a solicitat și la Ministerul Economiei inventarierea personalului care vrea să se vaccineze

Vești importante pentru șoferi! Ce se întâmplă cu calcularea polițelor RCA

Document. Suma impresionantă pe care o va câștiga omul pe care Clotilde Armand îl face șef al Poliției Locale Sector 1

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *