Video Mesaj necruțător pentru Dani Mocanu: Ăsta este doar un maimuțoi! Lasă animalele, că, pentru asta, nu te halesc deloc. Ai întrecut măsura!

 Video Mesaj necruțător pentru Dani Mocanu: Ăsta este doar un maimuțoi! Lasă animalele, că, pentru asta, nu te halesc deloc. Ai întrecut măsura!

Sabin Bădulescu, greul din skanderbeg, îi transmite un mesaj dur lui Dani Mocanu, după ce într-un videoclip al manelistului apare un leu cu răni multiple.

Sabin, cel care este campion națion național, campion balcanic și campion european în skanderbeg, îl avertizează pe Mocanu și îi solicită să lase animalele în pace.

„Am văzut într-un videoclip al unui manelist un animal, un leu, cu multiple răni și nu vreau să vă spun că am 42 de animale acasă, un câine orb, luat de la 2 luni din benzinărie.

Ăsta (n.r. – Dani Mocanu) este doar un maimuțoi. Mă doare doar că Antonescu nu și-a terminat treaba. Acest tip de oameni nu trebuia să mai existe printre noi… Și nu așa te ridici, nu așa arăți că ești șmecher, cu niște femei, cu niște… nu vreau să le jignesc, dar așa arătându-și niște vulgarități… Și cu un leu, cum îl ții tu… Pune-ți niște tocuri, mă, cumetre, să pari și tu mai înalt. Pune-ți și tu niște creier, ca să pari că ești deștept, că n-ai nici creier, ești și pitic, și urât, și netalentat.

Te rog eu frumos, lasă animalele, n-am nimic cu tine, lasă animalele, că nu-i ok, n-ai crescut tu animale, n-ai treabă cu ele, tu ai cu bombardierii, cu interlopii, cu femei. Tu ești bombardier, ești nebun? (…) Baftă! Și lasă animalele, că, pentru asta, nu te halesc deloc. Ai întrecut măsura!”, este mesajul lui Bădulescu.

Poliția s-a sesizat din oficiu și îl anchetează pe Dani Mocanu

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, precizează IPJ Argeș.

Vezi și

Vești proaste pentru români! Facturile la gaz ar putea crește cu 200 de lei pe an

Klaus Iohannis a promulgat legea! Anumiți români vor fi scutiți de plata impozitului

Vești pentru pensionari! Cine sunt cei care vor avea de pierdut în urma recalculării

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *