Video. Raluca Turcan, mesaj pentru români: ‘Vaccinul conține viață și normalitate și energia planurilor făcute împreună’

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a declarat prin intermediul unui mesaj video că ”Vaccinul conţine viață și normalitate și energia planurilor făcute împreună”.

„Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine acea senzaţie unică pe care o ai când intri într-o sală de teatru plină cu spectatori. Vaccinul conţine mii de reprezentaţii cu casele închise şi cu biletele vândute. Vaccinul înseamnă şi o gură de oxigen pentru oamenii talentaţi, pentru care scena înseamnă pasiune. Profesionişti din domeniul artelor care şi-au văzut viaţa pusă în aşteptare. Ne este dor să-i aplaudăm până ne dor palmele de emoţiile puternice pe care ni le dăruiesc, de zâmbete, de lacrimi, de poveştile spuse împreună şi trăite în sala de teatru. Vaccinul conţine viaţă şi normalitate şi energia planurilor făcute împreună, lucrurile simple care ne conectează la ceilalţi şi revenirea la normal care ne-a lipsit atât de mult în lunile de pandemie”, a transmis Turcan.

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale apare într-un clip video de aproape un minut filmat într-o sală de teatru.

Materialul video este însoţit de un text în care Raluca Turcan îi invită pe colegii din conducerea ministerului de resort să se implice în campania de promovare a vaccinării, prin a spune ce conţine serul anti-COVID pentru ei.

„Îi provoc pe colegii mei, secretarii de stat Mihnea Drumea, Cătălin Boboc, Peter Makkai, dar şi pe secretarul general al ministerului Muncii, Eduard Corjescu, şi pe secretarul adjunct al MMPS, Petronel Munteanu, să spună ce conţine vaccinul pentru ei”, a scris oficialul.

Prim-ministrul Florin Cîţu a prezentat, joi, un spot în care evidenţiază beneficiile vaccinării anti-COVID, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, membrii Cabinetului fiind provocaţi să procedeze la fel, informează agerpres.ro.

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *