Violeta Alexandru acuză: ‘Greșește echipa guvernamentală. Industria știe ce înseamnă un concert mai mare de 500 de persoane ca să poți să-ți recuperezi și costurile și să ai și un profit’

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru cere măsuri urgente din partea Guvernului și spune că autoritățile greșesc față de organizatorii de evenimente în aer liber, nelăsându-i să înceapă treaba. Ea  spune că cei din industria spectacolelor nu-și pot începe activitatea, fără discuții aplicate cu reprezentanții Guvernului. 

„Greșește echipa guvernamentală că nu este într-un dialog mai strâns cu industria de profil. O asemenea decizie se ia în colaborare, între industrie și Comitetul Național pentru Situații de Urgență și oricine este implicat în deciziile pe acest subiect. Nu o să o poată să o ia doar Guvernul. Pentru că industria știe ce înseamnă un concert mai mare de 500 de persoane ca să poți să-ți recuperezi și costurile și să ai și un profit”, a declarat Violeta Alexandru, luni, la Realitatea PLUS.

Fostul ministru al Muncii insistă și spune că „nu este o decizie pe care o poate lua doar Guvernul.

(…)N-are de unde să știe un om care lucrează în situații de urgență cum anume trebuie organizate lucrurile. (…)E vorba de un tip de activitate de o complexitate aparte în care cele două părți pot găsi împreună soluții, și eu am încredere că industria înțelege că și pe umerii ei trebuie să fie o parte din responsabilitate, având în vedere amploarea acestui domeniu”.

„Cred că trebuiau gândite niște soluții. Revenim la normalitate. Important e să le dăm șansa acestor oameni să muncească. (…) În aceste luni, n-au cerut decât un orizont previzibil”, a menționat deputatul PNL, informează realitatea.net

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *