Vor fi impuse restricții pentru cei nevaccinați? Ludovic Orban dă de înțeles: ‘Cu siguranță cei vaccinați nu vor avea restricții’

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că în coaliţie „cu siguranţă se discută” despre măsuri pentru creşterea ratei de vaccinare, susţinând că Guvernul trebuie să vină cu propuneri de îmbunătăţire a procentului de vaccinare. Întrebat dacă persoanele nevaccinate ar putea fi vizate de noi restricţii, el a replicat: „Cu siguranţă cei vaccinaţi nu vor avea restricţii”.

Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, dacă se iau în calcul măsuri pentru creşterea ratei de vaccinare, inclusiv obligativitatea pentru anumite categorii.

„Cu siguranţă se discută acest subiect, la nivelul coaliţiei, evident, Guvernul trebuie să prezinte propuneri de îmbunătăţire a procentului de vaccinare. Sigur, asta înseamnă o organizare şi mai bună, o campanie foarte bună care să fie derulată către toate categoriile, în special categoriile care s-au vaccinat mai puţin, într-un procent mai mic, o apropiere, să spun, a punctelor de vaccinare către cetăţean şi o implicare a tuturor actorilor care pot să influenţeze oamenii să se vaccineze”, a declarat Orban.

Întrebat dacă sunt vizate noi restricţii pentru cei care nu sunt vaccinaţi, Orban a replicat: „Cu siguranţă cei vaccinaţi nu vor avea restricţii”.

„Este cea mai bună încurajare”, a completat el.

Orban a afirmat că Guvernul lucrează „cu siguranţă” la evaluarea metodelor de succes care vor fi aplicate, conform cu news.ro

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *