Votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu să fie la vedere! – Solicitare făcută de AUR către PSD și USR-PLUS

Alianța pentru Unirea Românilor le cere parlamentarilor PSD și USR-PLUS să voteze cu bilele la vedere moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

AUR solicită PSD și USR-PLUS să voteze transparent moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, pentru a înlătura suspiciunile de blat și acuzațiile de trădare a intereselor românilor, se precizează într-un comunicat al partidului condus de George Simion.

Ca să nu mai existe discuții în spațiul public cu privire la șansele pe care moțiunea de cenzură le are să treacă, invităm parlamentarii PSD și USR-PLUS să voteze cu bilele la vedere, așa cum vor proceda și parlamentarii AUR. Guvernul Cîțu trebuie să cadă, iar un vot transparent este un vot în această direcție”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR. 

„PSD a practicat un joc dublu în ultimele săptămâni, așa că vrem să își asume un vot în văzul tuturor românilor. A venit vremea ca PSD să arate: este la putere sau în opoziție? Susține acest Guvern și măsurile sale liberticide? Susține discriminările, interdicțiile, obligativitatea vaccinării, falimentarea economiei naționale, îndatorarea țării până la un prag de nesuportat? De asemenea, reprezentanții USR-PLUS au ocazia să arate marți la vot că nu au niciun fel de aranjamente de culise”, a precizat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR. 

Vezi și Adrian ‘Beleaua’ Corduneanu apelează la Poliția Română! ‘Vrei să mă omori cu frate-miu, fă, zdreanțo?’

Pe acceași temă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *