Connect with us

Un fost șef din Poliția Română face praf Poliția Locală: Să nu scrie Poliție pe ei, să scrie Parking!

Economic

Un fost șef din Poliția Română face praf Poliția Locală: Să nu scrie Poliție pe ei, să scrie Parking!

Un fost șef din Poliția Română a lansat un atac dur la adresa Poliției Locale. Enervat de faptul că polițiștii locali amendează cetățeanii care au parcat neregulamentar în uniforme de polițist, Sorin Rus, fostul șef al Serviciului Poliției Rutiere Cluj, a răbufnit.

Rus este de părere că pe polițiștii locali ar trebui să scrie „Parking”, nu „Poliție”.

Trebuie să fie mai multă poliție națională în stradă. Nu poliție locală. Este jenant să vezi un polițist local că pune citații îmbrăcat (ca un polițist), cu pistol, baston și căciulă, celor care au parcat neregulamentar. În Italia sunt cei care răspund de parcometre, care fac asta. Nu poți să scrii Poliție pe așa ceva!

Am avut o discuție cu unul și i-am spus de o speță și a zis că trebuie să cheme pe altcineva. Și au chemat pe altcineva de la Poliția Rutieră.

În anii 2004 eram pentru Poliție locală normală. Așa cum e în Italia, Germania etc. Să fie Poliție locală, polițiști, ca și cei de la MAI. Eu cred că acum se cheltuie resurse inutile. Dacă asta e politica administrației locale, așa să fie, dar e inacceptabil să apelezi la un polițist local și el să spună că nu știe, să cheme pe alții… Păi să nu scrie Poliție pe ei? Dacă e așa, să scrie Parking”, a spus Sorin Rus, la Napoca Live, conform stiridecluj.ro.

Vezi și

SURSE Șeful Poliției, anchetat pentru pentru falsificarea unui document, a fost uns la conducerea Serviciului Investigații Criminale

EXCLUSIV Ciudatul caz al procurorului care a vânat șefia DIICOT! Partea I: Acarul Păun și cum a fost ‘extras’ comisarul ANPC care a dat Ok-ul la Vamă

EXCLUSIV Revenire de senzație! Comisarul care a avut tupeul să se ia la trântă cu primarul reintră în scenă!

Continuă să citești
S-ar putea să-ți placă și...
Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Economic

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top