Connect with us

Manelistul Culiță Sterp rămâne sub control judiciar

Diverse

Manelistul Culiță Sterp rămâne sub control judiciar

Manelistul Culiţă Sterp nu scapă de controlul judiciar impus pentru 60 de zile după accidentul rutier provocat în Cluj-Napoca, potrivit România TV. Cântărețul de muzică de petrecere ceruse să i se ridice măcar restricția de a părăsi țara pe motiv că are concerte în străinătate. Judecătorii clujeni i-au respins cererea. Culiță Sterp este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, dar și pentru că s-a urcat beat şi drogat la volan.

Culiţă Sterp a condus cu viteză peste limita legală în Cluj-Napoca, fiind înregistat de aparatul radar și a refuzat să oprească maşina la semnul agenţilor de poliţie, a trecut pe roşu şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, apoi a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ascuns într-o toaletă ecologică a unui şantier din Cluj-Napoca.

În urma testelor medicale s-a constat că manelistul conducea beat și drogat, iar în mașină au fost găsite plicuri cu substanțe interzise

Pe numele manelistului a fost deschis dosar penal și după ce a stat 24 de ore în arest, Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp s-a petrecut după miezul nopții, miercuri spre joia trecută, într-o intersecție din zona centrală a Clujului.

Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

Publicitate Promo

Top 7 Zile

Publicitate Promo
To Top