Connect with us

Iranul vrea să importe 4-5 milioane de tone de produse petroliere rusești

Diverse

Iranul vrea să importe 4-5 milioane de tone de produse petroliere rusești

Iranul și-a exprimat interesul de a furniza produse petroliere rusești în nordul țării, a declarat vicepremierul rus Alexander Novak într-o conferință de presă la Teheran, scrie caspianbarrel.org.

„Partea iraniană și-a exprimat interesul pentru furnizarea de 4-5 milioane tone deproduse petroliere în nordul Iranului. În principiu, astfel de livrări sunt posibile, acum Ministerul Energiei va rezolva aceste probleme cu companiile noastre. Aici este necesar să se ia în considerare condițiile de preț și capacitățile de infrastructură, inclusiv utilizarea portului Makhachkala, infrastructura feroviară”, a spus el.

„Acestea sunt fie provizii la nord pentru a fi utilizate în nordul Iranului, fie, eventual, provizii la nord, cu un loc de consum în sud. Din punct de vedere al livrărilor generale, nu contează, pentru că vor fi provizii în nord”, a adăugat Novak. El a subliniat că nu se pune problema aprovizionării cu petrol. „Partea iraniană și-a exprimat dorința de a primi produse petroliere. Nu avem capacități adimensionale, așa că stabilim priorități în cadrul capabilităților comune”, a explicat vicepremierul.

Click să comentezi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai multe in Diverse

To Top